Prijzen

Natuurlijk is het hartstikke leuk om te raamtekenen. Het is niet alleen makkelijk maar je kunt er zo lang van genieten als je zin hebt (of totdat het tijd is om je ramen te wassen). En als je dan toch een lief elfje op je raam hebt getekend, kun je net zo goed even een fotootje delen want dan kun je namelijk een van deze toffe prijzen winnen! N.B. Prijswinnaars worden willekeurig gekozen, dus iedereen maakt evenveel kans!

G O E D   G E V U L D   K R I J T S T I F T   K O F F E R T J E  -  t . w . v .   € 9 5 , 0 0

Dé starterskit om je raamtekening avontuur mee te beginnen met 20 gewone krijtstiften in de kleuren van de regenboog, een potlood om met printables op spiegels te tekenen en een koffertje om alles in te bewaren. En je kunt meteen aan de slag met het het goed gevuld krijtstift koffertje want er zit ook nog een kortingscode bij t.w.v. €15,00 om raamtekening printables in de shop te kopen.  
H U I S N U M M E R B O R D J E  -  t . w . v .   € 4 4 , 9 5

Heet bezoekers welkom in je huis met een leuk, origineel huisnummerbordje waar je familie op staat! De tekening op het bordje van Babbelijntje wordt gebaseerd op foto's, dus de tekening zal (zoveel mogelijk binnen de stijl) écht op jullie lijken.  
D O E   H E T   L E K K E R   Z E L F  -  t . w . v .   € 2 0 , 0 0

Het supergave DIY boek van IMAKIN aka Jinske met maar liefst 30 lifestyle projecten met hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt & verf, textiel en metaal. Raak geïnspireerd en ga meteen aan de slag!  
X L K L E U R P L A A T  -  t . w . v .   € 1 5 , 9 5

Niet zomaar een kleurplaat, maar een XL kleurplaat! Deze mega kleurplaten zijn 127 x 90 cm, dus daar ben je wel even zoet mee. De prijs is een (gepersonaliseerd) ontwerp van XLkleurplaat.nl naar keuze, zoals bijvoorbeeld:

Psst! Vind je de elfjes helemaal het einde en denk je dat je kleine helemaal uit zijn/haar dak gaat van zo'n grote plaat? Er is ook een elfjes XLkleurplaat verkrijgbaar!

  
5  x   T E K E N P L A A T  -  t . w . v .   € 5 , 5 0

Leuke vormen tekenplaten! Driehoek, vierkant, hexagoon of rond, welke is jouw favoriet? Je kunt ze overal in je huis ophangen en, iedere keer wanneer je er zin in hebt, iets anders op tekenen. Bovenin zit een gaatje waar je een koordje doorheen kan rijgen (niet inbegrepen).  
1 0  x   R A A M T E K E N I N G K A D O B O N  -  t . w . v .   € 5 , 0 0

Ben je door de #raamtekeningadvent een beetje verslaafd geraakt aan raamtekenen? Sorry niet sorry ;) Door mee te doen maak je ook kans op 1 van de 10 kadobonnen om raamtekeningen printables te shoppen op Raamtekening.nl

Alle raamtekening ontwerpen, beelden op de website en instructies zijn beschermd met © van ankepanke.nl + raamtekening.nl.