Raamtekeningadvent

2 0 1 8   W I N A A R S !

Goed gevuld koffertje - Wendy vd Waal
Huisnummerbordje - Nicole Smits
Doe het lekker zelf! boek - Patty Emens
XLkleurplaat - Sylvia Swinkels
Vorm tekenplaat - Charlotte Beernaert, Angela Groeneveld, Renate Martens, mlein_1 en Rosie Pennings.
Raamtekening kadobon - Ilona Spong, Anne Rijnsburg, Falke Martens, Eveline Neuteboom, Annick Tamara Verschuren (foto hieronder), Janet Oostenbrink, Anni Lina Stephan, Diana vd Geer, barmar en Elvira Franssen.
Gefeliciteerd! Sturen jullie even een berichtje om je prijs te ontvangen?



Yay! De allereerste #raamtekeningadvent. December is dé tijd om lekker te kliederen op je raam. Bang dat je niet goed genoeg kunt tekenen? Geen zorgen, Raamtekening.nl zorgt voor printables die je makkelijk kunt overtrekken! Het thema van deze #raamtekeningadvent zijn elfjes, zie alvast enkele tekeningen bovenin de banner. Elke dag van 1 t/m 26 december 2018 om 9:00 komt er een nieuw ontwerp online in de shop. Kies je favoriet of teken ze allemaal!

De tekeningen zijn heel geschikt voor als je een raam hebt met allemaal kleine vakjes, maar je kunt ook een groot winterlandschap creëren door een groot raam vol te tekenen. Tip! De printables zijn ook heel geschikt als kleurplaat én die mag je ook indienen als deelname, de wedstrijd is voor alle leeftijden.


M E E D O E N   I S   S I M P E L !

'Shop' een van de #raamtekeningadvent ontwerpen op Raamtekening. Tussen aanhalingstekens omdat het geen geld kost, maar je moet het wel in de shop bestellen zodat je een emailadres kunt invullen waar de download naartoe gestuurd wordt. Teken dan de elfjes op je raam met gewone of waterproof krijtstift. Ben je nog niet bekend met Raamtekening.nl, kijk dan even hier (link naar instructies staat ook in de download-email).

Maak hier een foto van en deel deze op een van de social media, voeg #raamtekeningadvent toe en dat was het! Heb je geen Facebook of Instagram? Geen probleem, dan kun je de foto ook emailen. Lees ook even de regels, zodat je zeker weet dat je kans maakt op een van de leuke prijzen!



O O K   L E U K

Naast de website, kun je nog meer leuke dingen online vinden van Raamtekening. Zo is er een Instagram en Facebook pagina, een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven (elke 15e van de maand updates over de shop, exclusieve freebie raamtekening, fijne kortingen en andere leuke berichten) én is er op Facebook een RMT groep waar je kunt kletsen met andere raamtekenaars, sneak peeks krijgt van achter de schermen en kunt meedenken met productontwikkeling.



Alle raamtekening ontwerpen, beelden op de website en instructies zijn beschermd met © van ankepanke.nl + raamtekening.nl.