Informatie

Hoe, wat, waar? Vindt op deze pagina alle informatie bij elkaar verzameld. Toch nog een vraag? Neem ook een kijkje bij de veel gestelde vragen, maar als je twijfelt, kun je altijd een berichtje sturen. Zie onderaan de pagina hoe je dat kunt doen.

R E G E L S   /   A L L E S   O P   E E N   R I J T J E

• Een deelname aan de #raamtekeningadvent kan in de vorm van een foto van een raamtekening/tekenplaat of kleurplaat en moet een van de #raamtekeningadvent ontwerpen zijn.
• Door deel te nemen, besluit je je aan de regels te houden en verleen je Raamtekening.nl toestemming om je foto's te gebruiken ter promotie van de #raamtekeningadvent. Dit zal altijd met credit zijn.
• Je mag zo vaak deelnemen als je wil, maar kunt maar één prijs winnen.
• Prijswinnaars worden willekeurig gekozen. Er worden in totaal 19 prijzen uitgereikt.
• Je deelname moet publiekelijk gedeeld worden op Facebook of Instagram, anders kan ik het niet zien (zie veel gestelde vragen als je bijv. een privé profiel hebt).
• Foto’s hoeven niet per se met een camera gemaakt te worden, telefoon foto’s zijn ook prima! Het liefst wel kleur.
• De #raamtekeningadvent duurt van 1 t/m 26.12.18. De winnaars worden bekend gemaakt via social media op 10.01.19. Waar mogelijk zal ik je proberen te taggen, maar het is de verantwoordelijkheid van de winnaar om me de contactgegevens door te geven om de prijs te ontvangen, dat kan tot 01.03.19.
• #raamtekeningadvent wordt georganiseerd door Raamtekening.nl en valt onder dezelfde Algemene voorwaarden en Privacy verklaring.V E E L   G E S T E L D E   V R A G E N

Antwoorden op algemene raamteken, (waterproof) krijtstift en download vragen kun je vinden op Raamtekening.nl en neem ook even een kijkje bij de inspiratie + tips!

Let op! Printables moet je opslaan op een computer of laptop; openen op een tablet of telefoon is niet mogelijk.

Hoe maak ik met de printable een raamtekening?
Kijk hier op Raamtekening.nl voor instructies met foto's.

Het is erg lastig om de raamtekening op een foto te zetten, heb je een gouden tip?
BUITEN Maak je foto buiten, als je die mogelijkheid hebt. Een tekening ziet er aan de buitenkant veel beter uit dan aan de binnenkant. Omdat je dan geen last hebt van het tegenlicht (en de lijnen er daarom dekkend uitzien).
• VANUIT EEN HOEK Fotograaf je raamtekening vanuit een hoek. Huh? Als je er recht voor gaat staan zul je jezelf zien en alle andere dingen die reflecteren. Dit kun je vermijden door dichterbij te gaan staan en van links of rechts te fotograferen. Het kan ook helpen om het vanaf boven of onder te doen. 
• NAMIDDAG/AVOND Wacht tot de zon laag genoeg is, dan zal het stukken minder reflecteren. Je kunt ook mooie foto’s maken als het donker is, maar dan kun je beter wél binnen fotograferen.
• ACHTERGROND Drukke achtergronden maken de foto onduidelijk, dus indien het kan, kies dan voor de reflectie die rustig is in plaats van druk.

Ik heb een #raamtekeningadvent ontwerp gepersonaliseerd, mag ik er nog steeds mee deelnemen?
Zolang de raamtekening herkenbaar blijft, ja!

Moet ik per se alle ontwerpen tekenen om kans te maken?
Nee hoor! Het mag 1 tekening zijn, 3 of ze allemaal. Waar jij ruimte voor hebt en leuk vindt!

Ik heb geen krijtstift, wat nu?
Je kunt gewone en waterproof krijtstiften shoppen bij Raamtekening.nl, maar ze zijn ook veel verkrijgbaar bij winkels zoals AKO, Bruna, HEMA, enzovoorts.

Kan ik mijn kansen op een of andere manier vergroten?
Nee, prijswinnaars worden willekeurig gekozen, dus iedereen maakt evenveel kans.

De printable is te klein voor mijn raam, kan ik een grotere krijgen?
Nee, het zijn gratis raamtekeningen, dus de beschikbare formaten zijn beperkt.

Ik wil graag meedoen, maar niet mijn foto publiekelijk delen. Kan dat?
Wil je bijvoorbeeld een foto delen waar je kleine trots op staat met een ingekleurde versie van een ontwerp, snap ik dat helemaal! Maar mocht je winnen, wil ik wel graag de foto kunnen gebruiken om dat aan iedereen te vertellen, dus stuur dan 2 foto's op. Één met de kleine (want dat vind ik leuk!) en een zonder.

Ik heb een privé profiel op FB/IG, hoe deel ik de foto dan?
Je kunt op Instagram en Facebook de foto via een chat sturen. Op Facebook kun je ook een bericht op de pagina plaatsen, of in de groep. En je kunt altijd je foto sturen per email, zie het adres onderaan deze pagina.

Is er in December ook nog de algemene giveaway?
Jazeker is er ook de gebruikelijke giveaway! Maar daarvoor zal wel een raamtekening ontwerp gekozen worden dat niet bij de #raamtekeningadvent hoort.

Kan ik de #raamtekeningadvent ontwerpen automatisch per email ontvangen?
Nee, je zult elke dag even naar de website moeten gaan (of één keer per week in 1 keer 7 stuks) en de ontwerpen moeten 'kopen'.


Contact
Is er iets niet duidelijk en/of wil je wat vragen? Dat kan! Email naar info@raamtekening.nl. Ook kun je altijd een berichtje sturen via de Facebook Messenger. Ik probeer altijd zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen te reageren.

# R A A M T E K E N I N G A D V E N T
Wordt georganiseerd door Raamtekening.nl
Anke van der Meer
6471GC – 32 Eygelshoven
info@raamtekening.nl
KvK 20157066
BTW NL157863438.b02

P E R S

Voor bloggers en tijdschriften is er een informatiepakket met toelichting en (HR) beeldmateriaal beschikbaar. Wil jij over #raamtekeningadvent schrijven? Stuur me even een berichtje naar info@raamtekening.nl en dan zal ik je het emailen.Alle raamtekening ontwerpen, beelden op de website en instructies zijn beschermd met © van ankepanke.nl + raamtekening.nl.